10. syyskuuta 2012

Meidän häävideo, olkaa hyvät :D

Kimpun heitto päätyi lattialla kieriskelyyn :P (kuvakaappaus videolta, itse video postauksen alaosassa)

Tervetuloa vierailemaan häihimme! Sen verran oli häävideosta kiinnostuneita lukijoita käynyt tykkäämässä täällä, niin laitetaanpa nyt videokuvaajamme Timon (VideoTimo) ihan blogia varten tekemä kooste hääpäivästämme (tätä versiota varten vihkimisestä poistettu osittain papin sanomat nimemme).

Muutama sananen ^___^

Vihkiminen
Oli hassua katsella kuinka minä ja mies molemmat mutristeltiin suuta/naamaa kilpaa ja purtiin huulia ihan huomaamattamme ilmeisesti kaikesta jännityksestä. Mä unohdin jopa hymyillä suurimman osan vihkimisestä koska taistelin niin kovasti liikutusta vastaan. Tämän lisäksi isäni luovuttaessa minut miehelle mun oli pakko käyttää mun ja Aurinkoprinsessan Leimuline reissulla kehittämää salaista asetta kyyneliä vastaan: aivan älytöntä sanoitusta kaanoniin (meillä molemmilla oli sama sisääntulomarssi).

Kanttorilla ei mennyt Yiruman biisi ihan nappiin, mutta pääosin se oli tunnistettavissa ja ihanaa kun hän ylipäänsä suostui harjoitelemaan pyytämämme kappaleen :) Ave Marian lauloi mieheni sopraano täti jonka ehkä joku tunnistaa muustakin yhteydestä ;)

Jos joku jaksaa kuunnella papin puhetta niin syy miksi meitä miehen kanssa naurattaa kohdassa "ja heittänyt sen kauas merelle" on siinä, että se olisi mun tapauksessa voinut olla ihan todennäköinen vaihtoehto. :P

Hääjuhla
Osuus jossa aika lailla kaikki meni ihan täydellisesti ja tunnelma oli katossa! :D Häävalssilta ei odotettukaan mitään erikoista enää sen jälkeen kun mies sai lääkäriltä kiellon tanssia ja päästiin harjoittelemaan valssia vasta häiden aattona.

Videolla ei nyt näy ryöstö, mutta se meni aika kivasti yksiin photo boothin kanssa. Me siis livahdettiin ryöstön turvin ottamaan potrettikuvia lähellä olevalle pienvenesatamalle ja vieraat kävi tällä välin photo boothissa suorittamassa lunnasvaatimusta. Timo on kuvannut photo boothin videolle ja se kohta on ihan pakko nähdä jos vielä yhtään mietitte ottaakko kyseistä ohjelmanumeroa vai ei :D Ryöstö oli tottakai teeman mukainen tämän biisin tahtiin ja yllätys yllätys ryöstäjät oli pukeutuneet agenteiksi. Näistä kaikista lisää omissa postauksissaan.

Häävideo
Meidän versio on tunnin mittainen ja siinä on kaikki tärkeä sekä myös liikuttavat ja hauskat puheet kokonaisuudessaan Blu-ray onkin jo moneen kertaan toistettu ja sen kallisarvoisia muistoja ihmetelty. Sen katsottuani palaan aina hääpäivän fiilikseen ja tulen aina hyvälle mielelle. Jos joku on häihinsä videokuvaajaa vailla suosittelen ehdottomasti kääntymään VideoTimon puoleen, me ei oltaisi voitu olla tyytyväisempiä! Lisää infoa löytyy kun käyt kurkkaamassa VideoTimon Guest Blogger postauksen tästä.

Ei kai tässä muuta, ihanaa kun voin jakaa meidän päivän myös teidän kanssa ja uskoakseni fiilis välittyy videolta mainiosti. ♥♥♥

Videolla hääpäivämme tapahtumat ajoittuvat seuraavasti:
Intro 00.00-00.21
Vihkiminen 00.21-05.41
Hääjuhla 05.42-13.17

46 kommenttia:

  1. Aivan mahtava video! Te ootte niin upea pari! Oli mahtavaa bongata kaikennäköisiä tuttuja härpäkkeitä mitä olet blogin aikana tehnyt ja maininnut. Jotenkin tuli upee fiilis kun pääsi olemaan "kärpäsenä katossa" kun katsoin tuota videota ja fiilistelin sitä kuinka olen seurannut blogisi kehitystä alusta alkaen ja ollaanhan me törmättykin pariin otteeseen. Voi, jos minulla olisi blogi niin hehkuttaisin blogiasi maasta taivaaseen. Tulipa pitkä kommentti.. :D Toivottavasti postailet lisää häistänne, vaikka sitten ihan fiiliksiä. Terkuin, se lyhyt punapää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kivaa kun bongailit tutuksi tulleita ostoksia :D Tuntui ennen häitä, että näitähän on ihan jumalattomasti, mutta niin se vaan meni, että tuonne tilaan se yksityiskohtien määrä vähän hukkui :) No ainakin niitä oli vähän jokapuolella :D

      Kiitos ihanista sanoista <3 Tottakai mä sut muistan, mulla on itseasiassa kuva meistä sieltä hiusillasta, tosin oot siinä just selin kameraan :)

      Ilman muuta postauksia tulossa kaikesta tärkeestä ja turhasta :D

      Poista
  2. Taisinkin tän jo aiemin bongailla VideoTimon Youtube-kanavalta ja ihastelin tätä jo silloin :) Ihan mahtava, fiilis välittyy kyllä hirmu hyvin videonkin kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun fiilikset välittyi sinnekin asti ^__^

      Poista
  3. Ihan mieletön video! ♥ Onkohan ihan normaalia kyynelehtiä vieraan ihmisen häitä katsellessa?

    Voipi olla, että täytyy videokuvaaja sitten aikanaan omiinkin häihin hankkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, hassu Milou ❤ Tai no kyllä mäkin aina välillä kyynelehdin toisten häitä katsellessa esim. satuhäät :F

      Suosittelen, näin jälkeenpäin häävideo ja kunnon valokuvat on olleet ne joita ilman en osaisi olla!

      Poista
  4. Aivan ihana video!! Täytyy myöntää, että tippa tuli linssiin monta kertaa tätä koostetta katsoessa <3 Kiitos ku päästit kurkistamaan teidän ikimuistoista päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww, kiitos Miukkis ❤ Ihanaa kun jaksoit kurkistaa ^__^

      Poista
  5. Mieltöntä! Olin ihan kananlihalla kyynelehtimässä ja hymyilemässä tän videon aikana. Videosta välittyi niin onnellinen ja hauska fiilis, että en jaksaisi odottaa omiin häihini!
    Te ootte kyllä ihana ja kaunis pari, toivon teille paljon paljon onnellisia vuosia yhdessä!
    Ethän poista tätä videota ihan hetkeen netistä, ethän ethän ethän :D Pitää näyttää kaasolle, oli aikaisemmin puhe tuosta photo bootista ja tän jälkeen olen kyllä varma että se meille tulee. Ihmiset näytti tykkäävän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi on aika mieletöntä, että meidän häävideo sai aikaan hääinnostuksen nousun :D Jotain ollaan siis ilmeisesti tehty oikein :D

      Kiitos, koitetaan parhaamme mukaan olla ylä- ja alamäessä onnellisia kaikki nämä tulevat vuodet :D

      Kyllä mä luulen, että video saa jäädä tähän postaukseen pysyvästi :)

      Ihmiset tykkäs tosi paljon photo boothista! Ottivat myös omilla kameroilla kuvia pitkin iltaa :)

      Poista
  6. Ihana <3 Ja tuttuja vilisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sulla oli kyllä bongailtavaa videolta ;D

      Poista
  7. Ihana filmi! Kyllä, kyynelkanavat aukesivat heti alussa, kun kaasot(?) tuolla lähellä alttaria halaavat lämpimästä, vähän jopa jännitystä ilmassa? Kyllähän tämä teidän simpukka-kosinta vetää verrat kenelle tahansa, saa sille varmasti alttarillakin hymyillä :)

    Tunnelma tuli perille, ihanaa...omat häät ovat vasta kesällä -15, mutta sinähän sen ymmärrät, että ideoita on lähdettävä keräämään hyvissä ajoin? ;)

    En ole aiemmista postauksistasi saanut tälläistä kipinää tähän photo booth -juttuun. Nyt kipinän sytytti kerta heitolla joku ihanainen mummo videollanne, hän on "pukeutunut" MIB-laseihin ja poseeraa keimailevasti -ihana! Kaikki kunnia hänelle, mutta repesin lapseni herättävään hörö-nauruun täällä ja hihitän edelleen. Suloinen ilmestys, nyt ymmärrän vieraskirjanne ideaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaaso halasi meidän yhteistä kaveripariskuntaa siinä kirkon käytävällä :)

      Hih, ilman muuta ja voitko kuvitella, että mulla tuli jopa loppusuoralla kiire! :D Ei varmaan olis moni uskonu, enkä edes minä itse jos joku olisi sen mulle kertonut kun häitä aloin melkein kolme vuotta sitten pohtimaan :P

      Haha, ihana kun jollain muullakin tuli sama reaktio mummun photo booth poseeraukseen! Kyseessä siis sulhon pieni ja suloinen 80v. isoäiti jonka poseeraustaidot taitaa olla peruja ajalta jolloin hän oli yksi Suomen kansallisbaletin balleriinoista ;D

      Vieraskirja on vielä tekemättä, mutta tosiaan kuvat tulevat olemaan osa sitä :D

      Poista
  8. Kiitos paljon jo tässä vaiheessa kommentoineille ja tykänneille. :)
    Oli suuri kunnia saada tallentaa tämä upea päivä!

    Annan tässä samalla pienen teknisen vinkin, joka ei ehkä kaikille ole itsestään selvä, mutta joka varmasti parantaa katselukokemusta. Videon saa näkymään koko näytön kokoisena (ja samalla teräväpiirtolaatuisena), kun videon käynnistyttyä painaa kuvan oikeassa alakulmassa olevaa painiketta. Kun video näkyy koko ruudun kokoisena, voit valita teräväpiirtolaadun alapalkista. Koko näytön tilasta pääsee pois Esc-näppäimellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Timo vinkistä ja tietysti vielä ihanasta videosta :)

      Poista
  9. Voi itku. Pillitin ekan minuutin jälkeen koko loppu videon, kaunis pari, ihanat häät ja tunnelma kyllä välittyi ihanasti! Aivan mielettömän kaunis hääpukukin, ja kadehdin myös teidän kaunista tarjoilukattausta!:D
    Ja ihania ideoita omiin häihin sitten joskus!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula ja mahtavaa jos sait videosta jotakin inspiraatiota itsellesi! ♥ ^__^

      Poista
  10. Ihana video, toissakesäisistä Slovakian häistä oli otettu myös video, ja sitä oli kiva syksyn pimeydessä porukalla katsoa. Mulle tuli btw kamala ikävä sun kaasosi Powersteppiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Video on kyllä ihana muisto <3

      Haha, ai sinäkin! :D Itseasiassa meidän floristi Kirsikin kertoi käyneensä V:n tunneilla :D

      Poista
    2. Joo, V on mun suosikki ohjaaja :D Mä oon vaan ollut niin kiireinen työasioiden kanssa koko kesän, ja oli mulla sitten vähän ongelmia terveydenkin kanssa kesällä, niin jäi jumpat väliin.

      Poista
    3. Ihana kuulla ja uskon hyvin, että V on monen suosikki! Itse en ole päässyt V:n tunneille vähän samasta syystä kuin sinä nyt kesällä, mutta voin vain kuvitella kuinka energisiä, hikisiä ja tsemppavia V:n tunnit ovat :D

      Poista
  11. Aivan ihana video! Vitsi että repesin tuossa bestmanien puheen kohdalla :DD Ja hei mun on pakko saada tietää, että mistä nuo teidän skumppalasit on? :) Oon nimittäin haaveillut just samanlaisista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Pipa....eiku Laura! :D

      Hehe, bestmanien puhe oli ihan mahtava! Tuo oli itseasiassa vaan murto-osa siitä :D Musta video oli niin ihana, että olis tehnyt mieli jakaa koko alkuperäinen video teidän kanssa, mutta eihän sellaista kukaan olisi jaksanut katsoa :P

      Skumppalasit on tilattu Australiasta Pink Frosting nimisestä verkkokaupasta :)

      Poista
  12. Aivan ihana tuo video! Ja yhdyn Lauraan^^, bestmanien puheet sai minutkin tirskumaan. :) Saako kysyä, mistä olette hommanneet kaasojen mekot? Erityisesti tuo fuksian(?) värinen puku "juontajakaason" yllä on upea.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mun mies oli sellanen pikku nörtti kun tavattiin <3 Tai no on se vieläkin, mut enää ei haittaa kun niillä on nyt sponsorit ja jos ne voittaa niin ne saa rahaa eli "pelaa vaan kulta" ;D Mun takia se nyt kuitenkin joutuu tosi usein olemaan offline :P

      Koko puheessa bestman J kertoi myös kuinka olivat hakeneet sulhon kanssa ensimmäistä työpaikkaa ja tietämättään vielä samaa. Molemmat pääsivät sinne ja pojat oli tosi ahkerasti tehneet siellä sitten lyhytelokuvia keskenään, askarrelleet sinitarraeläimiä, roolipelanneet. Jeps. Onneks nykyään ovat eri paikoissa töissä! :P

      Kaikki kaasojen mekot on tilattu mittojen mukaan täältä :)

      Poista
  13. Ihanaa. Mää itkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khihi, ihana hassu anonyymi♥ Ootte niin höpojä kaikki ♥

      Poista
  14. Huikeaa!

    Parissa päivässä videota on katsottu jo 561 kertaa. :o
    Syvä kiitos katsojille ja erityiskiitos Kittylle bloginäkyvyydestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Timo ihanasta korvaamattomasta muistosta! :) En edes kehtaa kertoa montako kertaa tämä video kokonaisuudessaan on fiilistelty läpi varsinkin näinä pimeinä syysiltoina :D

      Poista
    2. Tämmöinen lämmittää mieltä kovasti. :)

      Videon katselukertojen tiheys on toki laantunut ensimmäisten päivien huikeista lukemista, mutta mielestäni 1650 kertaa on aika hyvin yhdeltä blogipostaukselta. :D

      Poista
  15. Todella mahtava häävideo! Näin vieraana ihmisenäkin koin pääseväni mukaan häätunnelmointiin. Teidän häät ja sinun suunnittelusi ovat olleet ihan huima inspiraatio omia häitämme suunnitellessa. Odotan siis innolla lisäpostauksia (etenkin photoboothia, koska meillekin sellainen tulee)! Saanko vielä kysyä, mistä löysit noin hyvän version Someday My Price Will Come-kappaleesta? Etsin sitä ja Once upon a dream-kappaletta mahdollisina häävalssiehdokkaina, mutta toistaiseksi olen löytänyt vain sekatempoista jazz-lurittelua.. Voinet uskoa, että sydän hyppäsi kurkkuun, kun kuulin teidän häävideota tuon kappaleen alkusävelet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videon alkumusiikkiako siis tarkoitit? Se ei ole tietääkseni mainitsemasi kappale tai ainakaan sen niminen se ei tuossa vapaan musiikin kokoelmassa ole. Voin antaa linkin, josta voit ladata sen. Ota yhteys timo(se ät merkki, jota en kirjoita) videotimo.fi

      Poista
    2. Hei vaan VideoTimo ja kiitos vastauksesta! Puhumme kuitenkin eri kappaleista, itse tarkoitin heidän häävalssinaan toiminutta kappaletta, joka alkaa videolla n. 11.33 kohdalla :)

      Poista
    3. VideoTimo16/9/12 23:05

      Okei, siis kysymys ei ollutkaan osoitettu minulle. :D Sorry, my bad.

      Poista
    4. Moi Tara!
      Photoboothista ja muista jutuista todellakin tulossa omat postauksensa kun syksyn tuomat kiireet ja väsymys hellittävät :)

      Hih, uskon kyllä koska minustakin tuo on ehkä täydellisin häävalssiversio kyseisestä kappaleesta joka suomalaisittain tottelee nimeä "Taas päivä kaunein on". Biisin soittaa Finlanders ja se löytyy heidän Kauneinta häämusiikkia albumiltaan.

      Laitatko mulle kuitenkin sähköpostia modernbridetobe@gmail.com ;D

      Poista
  16. Siis miten tää on mennyt multa ohi? IHANA <3 Tekis mieli kysyä, että mitä tää kustansi, mutta ehkä maililla sitten (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rimma! <3

      Timon sivuilla näkyy muistaakseni hinnat eri paketeille, eli hinta riippuu ihan siitä monenko tunnin kuvauksen haluaa yms. :)

      Poista
    2. Päädyin pitkän pohdinnan tuloksena kuitenkin selkeämpään pakettihinnoitteluun, koska kokonaistyömäärä on osoittautunut melko vakioksi riippumatta kuvaustunneista. Editointi... Enough said. :)

      Mikäli kuvauspäiviä tulee enemmän kuin yksi, niin sitten voi laittaa tarjouspyynnön. Tänne sitten vain: www.videotimo.fi/tilaa.php

      Poista
    3. Kiitos Timo oikaisusta. Tuohan on kuitenkin tosiaan paljon selkeämpi :)

      Poista
  17. Hei, mikä tuo on tuo piano biisin nimi joka alkaa soimaan kohdassa 4:04? Ihana biisi ja harrastan itsekin pianon soittoa ja ajattelin hankkia nuotit ja alkaa harjoiottelemaan mutta biisin nimi on hukassa.

    Kiitos jos viitsit vastata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Säveltäjä on Yiruma ja biisin nimi River Flows In You :)

      Biisi on kyllä ihana <3

      Poista
  18. Ajattelin vielä laittaa lyhyen kommentin tähän postaukseen.
    Sivustoni sai nyt uuden ilmeen! Käykää visiitillä, kun ehditte ja kommentoikaa, mikäli tykästyitte tai ette. :)

    VastaaPoista
  19. Ja osoitehan oli www.videotimo.fi

    VastaaPoista
  20. Voi ei,ihanat häät ollu! Mua alko itkettää teidän vihkiminen ;D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...