29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä!

 Roxie jaksaa joka vuosi antaa huomiota meidän pääsiäiskukille

Täällä laiskistutaan pääsiäisen viettoon karvakuonojen kanssa sillä välin kun Mr.N valmistautuu The Norton Battlefield 3 turnaukseen tiiminsä kanssa Kööpenhaminassa. Ihan tässä matkakateus iskee kun mies huitelee Köpiksessä, omat porukat Roomassa ja anoppi puolisoineen lähtee tänään Espanjaan. Mun pääsiäiseen kuuluukin sitten koiria, lintuja ja anopin kissojen hoitoa.

Onneksi Kaaso M pelastaa kuitenkin mut tältä pitkäperjantain eläintarhameiningiltä ja lähdetään illalla katsomaan The Host. Kirjasta pidin tosi paljon, mutta jotenkin on sellainen fiilis, ettei leffa yllä samalle tasolle. Onko joku jo nähnyt kyseisen leffan?

Kiirettä on ollut ja olenkin hakannut päätä seinään ahkeroinut uuden blogipohjan koodin kanssa. En edes kehtaa kertoa monta sataa tuntia sen kanssa on vierähtänyt, haha.


20. maaliskuuta 2013

Meidän hääpotretit ja ripaus 3D:tä

Muutamia meidän hääpotretteja täällä onkin jo vilahdellut, mutta halusin nyt koota useamman yhteen postaukseen. Saatiin Jannelta ihan tooosi monta kuvaa (plussaa tästä!) joista valita ne lopulliset kuusi kuvaa jatkokäsittelyyn. Kuvat oli niin upeita, että oli äärimmäisen vaikeaa valita vähempää kuin kymmenkunta parasta! Tästä syystä otettiin kuvauspakettiin kuuluneiden päälle vielä muutamien "ylimääräisten" potrettikuvien käsittely :)










Janne on tehnyt muuten tosi makeen videon ottamistaan potrettikuvista 3D-tekniikkaa hyödyntäen. Kuvat ikäänkuin heräävät henkiin ja vitsi miten mahtavaa, että meidänkin kuva oli päässyt joukkoon :)

13. maaliskuuta 2013

Pom Pom löytö ripauksella järkytystä

Muistatteko vielä nämä isot ja pienet söpöt pom pom koristepallerot joista kerroin reilu pari vuotta sitten? Noh...katselin tässä kauhean sisustuskuumeen saaneena Zalandon Home osastoa ja voi hyvää päivää mitkä naurut sain! Esitellään ensin se järkytys ;)

Paljonko maksaisit tästä yhdestä 42cm pomista eli valmiiksi leikatuista silkkipapereista jotka saat vielä itse taitella pomiksi?


No tämä Miss Etoile Flower Pom Pom irtoaa Zalandosta hintaan 17,95. Siis 17,95! Ahahah, apua mikä hinta kasalle silkkipaperia. Piti ihan hiraista silmiä, että näänkö mä jonkun ykkösen oikeasti tossa seiskan edessä :P

No sitten päästään siihen löytöön eli en tiedä miksi ihmeessä tuo "iso" pom on niin kallis kun kaksi 35cm pomia maksaa yhdessä 13,95€. En tietysti väitä että tuokaan hinta olisi mitenkään halpa, kun halvinta on tietysti tehdä pom pom itse (isoon pomiin tarvittava silkkipaperimäärä saattaa löytyä viiteen euroon) tai tilata ne ulkomailta, mutta morsiolle josta ei ole askartelijaksi tai ulkomailta tilaajaksi taikka haluaa muuten säästää aikaa tämä voisi olla ihan käypä ratkaisu.

Toivottavasti teitä ei haittaa tää mun viimeaikainen tuotebongailu, kun katson sisustus juttuja etsiessäni edelleen sillä silmällä kaikkea häihinkin sopivaa :D

9. maaliskuuta 2013

Sydänsateenvarjot sateenkaaren väreissä!

Haen päivittäin inspiraatiota ja teen sisustukseen liittyviä löytöjä Fab verkkokaupasta ja nyt silmään sattui aika hyvä tarjousvinkki morsiolle joka haluaa tällaisen sydämen muotoisen sateenvarjon hääpäiväksi! Nää värit vaan on jotenkin niin herkullisia, mutta kyllähän sieltä löytyy valkoinen ja ivory jos värilliset ei iske.

Mietin jo itsekkin pitäiskö tilata tommonen pirtsakka vihreä, mutta sitten kurkkasin eteiseen niitä mun tusinaa kivaa pikku sateenvarjoa sateeseen kuin sateeseen joten sontsa rintama on täällä ainakin enemmän kuin kunnossa :P

Mutta asiaan! Entisenä morsiamena tiedän, että hinta on tietysti näissäkin jutuissa se mikä kiinnostaa joten selvitin teille postituskulutkin valmiiksi :) Varjon tarjoushinta on 22€ + postarit Suomeen 4,95€. Mikäli ihastuit niin pääset shoppailemaan varjon itsellesi TÄSTÄ.

Tarjous on voimassa enää vain reilut pari päivää joten kannattaa olla nopsa!


1. maaliskuuta 2013

Stockmannin hääpuvuista -20%

Ei vielä hääpukua? Jos olet vailla hääpukua & olet Stockmannin kanta-asiakas niin maaliskuussa irtoaa 20% alennus kaikista hääpuvuista (okei poislukien Pronovias-ryhmän tilauspuvut). Tässä vielä kanta-asiakaslehdestä bongaamani mainos ^_^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...