29. joulukuuta 2010

Kimpun koristeet

Kimppujen varsikoristeista kiinnostunut blogin lukija oli lähettänyt sähköpostiin aihetoiveenaan kimppujen koristelu. Kuvat kun kertovat tällä saraa enemmän kuin sanat niin mennäänpä itse asiaan eli tässä pari tusinaa tuunattuja kimppuja :D






























 kuva: Aileen Tran

Kuvat eivät ole omiani enkä muista kaikkia miltä kaikilta sivuilta olen niitä bongaillut (osassa kuvista onneksi lukee mistä/kenen ne ovat). Pääosin luulisin kuvien kuitenkin olevan jenkkiläisiltä hääsivustoilta kuten the Knot ja WeddingBee. Aileen Tranin blogiin kannattaa ehdottomasti tutustua!

24. joulukuuta 2010

Joulu 2010

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE RAKKAILLE LUKIJOILLE!


Meillä suhaa täällä kotona pikku pukin apuri joka tekee kyllä tämän joulumuorin elämän välillä hyvinkin haastavaksi!



...ja lopulta väsähdys iski neitiin ja se kiipesi jalkojeni päälle nukkumaan... asento on todella ladylike :P


kuvat: Kitty

6. joulukuuta 2010

Maggie Sottero Kevät 2011!

kuva: maggiesottero.com

Sotteron 2011 kevätmallisto on nyt julkaistu! Omaksi onnekseni voin sanoa ettei uudessa mallistossa ollut yhtäkään pukua joka olisi muuttanut omaa kärkiviisikkoa, joka tällä hetkellä koostuu 2010 malliston puvuista Carmen, Amanda, Kiera, Stevie ja Sabrina.

Uusi mallisto sisältää ball gown tyylisiä isoja helmoja ja ääripäänä kreikkalaistyylisiä sifonkiunelmia. Mallisto on mielestäni tyttömäisempi & romanttisempi verrattuna pariin aikaisempaan vuoteen vaikka kyllä sieltä edelleen bongasi tyylikkään naisellisia luomuksiakin. Mutta kurkatkaapas itse ja kertokaa löytyikö omia suosikkeja :)



HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...